fixatrix

Alla inlägg den 14 mars 2011

Av Ingrid Strand - 14 mars 2011 18:30

 

Idag har vår elektriker varit här, han har kopplat in tvättmaskinen och bytt ut en lampknapp till en dimmer istället. Så nu slipper man förlängnings-sladden till tvättmaskinen, skönt! Måste säga att han är väldigt bra! Som i lördags så ringde han på förmiddagen och frågade om vi hade fått hem maskinen, han erbjöd sig att komma direkt och koppla in den. På en LÖRDAG! Det kan man kalla service! Men det var ju ingen fara, vi kunde ju tvätta ändå, så han fick ha en ledig lördag istället   .

Nu har vi börjat planera lite smått med nästa renoveringsprojekt, gamla köket. Har i stort sett bestämt att det blir en liten toalett innanför dörren där. Kanske inte jätteidealiskt men vi har inte så många andra platser att välja på. Och bygga ut är alldeles för dyrt, iallafall just nu. Å så vet jag inte riktigt vilket håll det skulle gå åt heller..

 

David hade pratat med Bubben (BPB-bygg) häromdagen, dom hade fullt upp, men det var väl ganska väntat. Men han sa att han nog skulle kunna klämma in oss någonstans i tidsplanen. Det är visseligen inte jättemycket som ska göras. Isolera golvet, nytt innertak, gips på väggar och nytt fönster. Det är de väl i det stora hela.. fast det kanske är rätt mycket ändå?   Men vill man inte ha några andra snickare så får man väl vänta.. det har funkat så bra med snickarna därifrån, inget krångel alls vad jag kommer ihåg...

 

Nu ska kära Herr Nilsson iväg och klippa sig och jag ska fortsätta med maten. Kålpudding idag! Mumsfilibabba!!   

 

Presentation

Omröstning

Vilken färg på tyget ska jag ha till fårskinns-väskan?
 Vit
 Svart
 Lila
 Gul
 Grå
 Blå
 Vinröd
 Turkos
 Grön

Senaste inläggen

Skriv en rad i min gästbok!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kategorier

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

hej

 


Ovido - Quiz & Flashcards