fixatrix

Alla inlägg den 20 maj 2010

Av Ingrid Strand - 20 maj 2010 21:45

 

 

Det händer inte så mycket just nu på byggfronten. Väntar på att åka och köpa själva köket och sen vänta på att snickarna kan komma. Fick sms idag att golvet hade kommit till Beijers, ska åka och hämta det i morgon. Fläkten har jag fortfarande inte hört nåt om..                        

Har bestämt diskbänk och blandare också.. det blir ingen diskbänk från Ikea, har hört olika saker om dom att dom inte är bästa kvalite och så kan ju David köpa en genom sitt jobb och jag litar mer på dom än Ikea. Blandare har vi nästan betstämt rättare sagt.. kan ju visa 2 bilder vilka vi funderar på. Priset spelar ju ganska stor roll, man är ju inte miljonär tyvärr..

 

 

 


Har även kommit fram till att vi ska ha en massiv bänkskiva, i ek då..  Många beslut som vi har kommit fram till idag!

Av Ingrid Strand - 20 maj 2010 21:45

           

 Sitter nu med en toning i håret. Serien Lost är på tv:n. Just nu håller vi på att bygga kök i vårt gamla vardagsrum, väggar är gipsade och tapetserade, en special-vägg är byggd. I helgen ska vi åka till Ikea och hämta köksskåpen. Har 1000 tankar i huvudet som snurrar just nu om hur allt ska vara och sådär. Det är mycket att tänka på.

 

Golvet är beställt från Beijers men har inte kommit än. Det är ett ekgolv 2-stav 15 mm. Vi satsade på ett dyrare golv denna gång, det vi har lagt in uppe i vardagsrummet är ett faner-golv på 7 mm occh det innebär att det inte går att slipa men med detta golv kan man det. I ett kök blir det ju mer slitage och sen hade vi tänkt ha samma golv i hallen när vi väl börjar fixa med den. Så vi får hoppas det blir bra.

 


Väntar även på att köksfläkten ska komma, också beställd. Jag tror den kommer i morgon men å andra sidan är det ju inte jättebråttom med den än. Har även funderat fram och tillbaka på vilken bänskiva vi ska ha. Ek vet jag att det blir men ska vi ha en i laminat eller en massiv? En massiv skiva är ju klart snyggast men kräver mer underhåll, laminat är stort sett underhållsfri men kan se plastig ut... Hmm..? Svårt det där..












Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Omröstning

Vilken färg på tyget ska jag ha till fårskinns-väskan?
 Vit
 Svart
 Lila
 Gul
 Grå
 Blå
 Vinröd
 Turkos
 Grön

Senaste inläggen

Skriv en rad i min gästbok!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kategorier

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

hej

 


Ovido - Quiz & Flashcards